@skolan

håller på att redigera b loggen men fixar det mer hemma hos rasmus ^^ här en den som den ska se ut :)

tjafan

sry för dålig update men har vart på stan med elin o köpt lösnaglar sen har ja käkat kinamat med mamsen, så har inte tänkt på bloggen, rätt skönt och ha det så en dag :)

så nyduschad, nyrakad och fixade naglar fettbra jaooo! 
Livet är på topp känns de som, har hjälpt en kompis med en sak, känner mig fräsh och det är fredag och får träffa min älskling! underbaaart! dock missar jag sista matfestivalen, men pallar ändå inte med de, många som vill jag ska med men chillar och myser hellre med älsklingen♥
Nu blir det snart natten för mig vara uppe lite till och lägga mig i tid :) imorse försov jag mig men tack vare elin vakna jag ♥♥♥♥♥♥ hahahaha! sov gott!

riktigt nice mediadag iaf ♥


godnatt

säger jag för idag, eller i alla fall för bloggen ;)
har iaf precis kommit in och träffat regina och tjötat lite med henne, var på lundens fritidsgård och sjöng sin star :D haha grymma är vi! :)

aja, men sov gott alla ;) och Jonna: Ulla britt kan ju fan inget sa en sak och jag gjorde som jag tyckte och det blev rätt, fattar inte no logic! ♥

dags för sleeptime :D 



helt slut.

värsta och bästa skoldagen! 

dagen började med 3 o en halvtimme med matte med den idiotiskaste lärare som finns, borde vart hon som lämna inte ewa! Hon favoriserar mer än någon annan, och mig har hon valt att HATA! 

aja, sen hade vi media, fett chill sitta och leka lite i photoshop jag och elin var gymma! :D hehe ba att vi skicka in fel (a) aja, efter de drog jag och elin till stallsiken och köpte en ny laddare min e ju fett trasig :/ och efter de blev de donken sen åkte hon hem, 
då träffa jag louise och en massa mer ;d skojj! 
imon och fredag endast media lektioner UTAN lärare hur chill, i helgen blir de ingen matis ska dra mej mot älskling och dessutom komma hem med en LV väska! ;G mumma! 
ska la inte babla mer så vi hörs senare :)


vackra e vi! BAJSAPAAAN♥

länkbyte :D

Med denna sjukt fina tjej som går på praktiska :D hennes blogg är lätt värd att läsa!:)

du kommer till hennes blogg genom att trycka här , här eller hääär! eller på bilden :D




ingen bloggning just nu

känner mej för nja inte sugen på det bara just nu, men är nog tillbaka efter skolan imorgon, är inte på humör just nu så får se, men förhoppningsvis tillbaka imorgon då kanske jag har bättre humör ha de gött!



godmorgon

sminkad och klar och snart dags att dra till skolan, där det väntar typ svenska från 08.30-10.15 och sen hålltimme till 12.45 och sen idrott och slutar 2 :)

men ska ta på mig en tjockiströja och sen dra mig mot skolan-.- 
hejdå så hörs vi senare!
facelook for 2day:)

godnatt bloggish :D

godnatt alla nu gäspar och gäspar jag typ all time, så får bli att sova :) imorn är de svenska och idrott som står på schemat sen efter de får de bli lite städning och tvätt, eller ja iaf tvätt :D Sen får det nog bli att träffa Linda en snabbis vi har inte träffats sen slutet av sommarlovet, så får ändras på!

Men vi hörs imorgon, sov gott!:)

erkänn att vi är sexiga elin ;)♥

;D

hemma från att hämtat hem mina saker från praktiken och sagt hejdå till handledarna :)
Nu är det typ bestämt jag har bytt till media började deras schema idag och det gick prima :D hela dagen går perfa! 
Och elin lärarna älskar oss nog redan :D och du får inte skrämas med att du inte fick gå kvar, tur för dej att du fick en andra chans!!!! bajsapa!♥

Nu ska jag käka snart och sen så blir det ut och träffa regina och sen prata med älskling, får se om jag bloggar mer men troligen så blir det så :)
ha de gött, hajdåå!

home

är hemma nu och ligger i sängen, saknar redan min älskling, men bara att vänja sig :/
aja, bara så alla vet så kommer min blogg vara tråkig tills lördag då jag använt upp all internetdata så kommer tyvärr inte kunna lägga upp nya bilder om jag inte mobilbloggar så kommer bara kunna lägga upp arkiv bilder så alla vet!

aja, imorgon e de skola igen -.- ska prata med farbror rektor om att byta linje to the medialinje :D tagga alla lektioner med elin ;) haha! kommer ha busigt kul varje dag ;) så nu jävla elin gäller det att inte skolka mycket den tiden i skolan som är kvar!

men vi hörs imorgon för nu ska jag fortsätta att kolla datorn och sen söva :) söv gött läsare, pusshaj!

gött schema :D

om jag nu inte ska byta eller kom på att även om jag ska byta har jag ju samma schema :D så ahh nöjd :)

chillin @älskling

tjabba:)

sitter hos rasmus och kollar på sommarkrysset på teven, 
idag har vi inte alls gjort mycket vi drog hem till rasmus vid typ 4 innan var vi med rasmus kusin efter vi hade passat hans lilla kusin :) men skulle ba blogga så ni visste att jag levde, imorgon blir det hemfärd och måndag snack med farbror rektorn :)

In My way to praktik

Och jag är ovanligt pigg men det kan ju bero på att jag får träffa älsklingen efter:D
Åå äntligen helg!!!
Vad händer för er i helgen något roligt?:) aja skulle ba säga något ganska ointressant inlägg men who cares?!
Ni får ha en bra dag så hörs vi senare<3


förlåt

för jag inte har uppdaterat något idag, men har inte orkat något idag, det ända jag varit ute är när jag varit ute med morris, 

har ju typ haft otursdag nästan, har sovit sjukt dåligt, var tvungen att gå upp en kvart tidigare för att göra min mat till praktiken. Än så länge hade allt gått bra, men när jag var framme på praktiken så märker jag att jag tappat mitt skolkort -.- så får betala imon, men får ju som tur skjuts in till rese imorn och då blir de dirrekt till min älskling! ååå äntligen! 


Men ska ta o lägga mig i min gosiga säng tills morris ska ut igen sen blir det att sova :) men ska försöka uppdatera imorn! mobilbloggar och sen på tåget, ska fixa det! men ahh hörs imorgon sov gott:) Pusshaj

haha vackert XD

nu blir de natten för bloggen

vet att det inte blir så myckett bloggande, men har inte så många ideér för vad som ska skrivas om, så ni får ju gärna ge mig lite ideér;) 
gör de för att va snälla♥

imon blir de praktik, sen hem och packa inför helg i göteborg:D hoppas tiden går fort! Som tur e har jag en annan som praktiserar och vi har as kul men hon ska ba va här denna veckan och nästa :/ men kanske inte ska gå kvar på häst så för mig spelar det ju ingen roll huvudsaken e att tiden går fort så jag får träffa min underbara älskling♥ vi hörs imorn, så får ni sova gött för de ska jag,
pusshaj

fina älskling!
 

see

glömde blogga ;o imorse hann jag inte och sen glömde jag, vi hade fullt upp hela dagen precis som vi kommer ha imorn :/ 
åå orkar inte! Orkar ju fan inget efter en dags praktik, hoppas verkligen jag får byta! Media klasserna kommer va sååå roliga :D erkänn ELIN ;)


hehe men idag ska jag vara hemma och dega, just nu väntar jag in mamma som inte kommit hem, vilket jag trodde, men aja ^^ vi hörs senare eller något puss:)

Saknar min älskling så de gör ont :(men vi ses om 2 dagar, dom dagarna måste gå fort för saknar han!♥

godnatt bloggen

ska inte lägga mig än, men snart, ska liksom upp 6 imon :/

har typ precs kommit hem, har vart ute och tjötat med regina, fett kul och länge vi umgicks ensamma :) så det var skoj! 
men bloggar mera imorgon, innan jag drar till praktiken och kanske någon mobilblogg, men lovar inte för mycket, eftersom jag inte har så mycket täckning där i stallet och för mitt minne sviker glömde göra de idag också, men får bli ändring på de ;) pusshej, och sovgott!

first day off school

var inte så hemsk som jag trodde, man gjorde typ inget, inte ens värt att dra dit egentligen D:
men de värsta var att vi ska praktisera imorn-.- är absolut inte taggad upp klockan 6 dra sig mot skara, gå i flera minuter för att sen ställa sig och mocka skit och sånt -.- inte kul at all! 
Men har möte med rektorn på måndag halv 9 för att prata om att byta till media :D gryymt, att gå med elin och dom :D asum! Så hoppas det blir så, för jag pallar inte med häst linjen, vem vill jobba med att mocka skit?! inte jag iaf och inte stå i ett jävla stall i 3 dagar i veckan för att mocka andras hästar boxar och sånt, skulle vara annat om hästarna var mina, fast jag ska ju bara ha 1 häst ;) 
men ahh bloggar senare pusshej♥


skolstart

när som helst ska jag ner till bussen för att dra mig mot skolan :/ kollar på en gammal bild från exagt samma dag fast förra året alltså i åtta och waa va ja har ändrats, eller iaf lite :)


nu blir de en apdålig outfit bild men aja^^



hörs senare ;)

godnatt

nu blir det sängen, måste ju vara utvilad inför imorgon, då skolan börjar.. andra året wow stor tjej typ:) 

men ska la kolla lite på någon film eller ba lägga mig vi får höras imon med outfit bilder, pusshej :)

tja

har typ precis komit, hem bidde ingen cirkus pga att jag ska upp tidigt till skolan -.- o måste duscha o såånt ;p
Men såg några av djuren när jag och mommo drog inte mot stan ;p 
hehe, men just nu vet jag inte vad som händer, ligger i sängen och tycker synd om mig har typ världens mensvärk :( buhu! så ska la duscha o sen lägga mig o kolla på en film och sova, ska ju upp typ 7 -.-' 
hemskt! Men vi hörs senare, så får ni ha de bra sålänge;)

godmorgon bloggen:)

har precis vaknat, ska snart göra iordning mig för att dra mig mot mormor och tillbringa min sista sommarlovsdag hos dom och äta god mat ;g mumma! Men kommer kunna blogga från mobilen, kommer ju inte ha dator på hela dagen, 
får även se om jag och mommo drar på någon cirkus på kvällen, men får se om jag pallar, är fett trött och måste förbereda mig för imorgon^^ men aa, vi hörs senare, hoppas ni har skoj som första skoldagen på gymnasiet eller vad ni börjar snart kör jag på att göra klart 2an utan att bli allt för trött på skolan :) 
vi hörs puuss!

skolstart..

Vad tycker ni om det? 
Upp tidigt, lägga sig tidigt, bara ha kul på helgerna men dom är så korta, passa massa jävla tider, ha fucking jobbiga lärare som tjatar.
erkänn så tänker de flesta, även jag. 

Men tänk såhär, vad gör ni egentligen på ett lov? hmm låt mig se.... träffar kompisar, festar, hittar på roliga saker? fine that´s great meeen.. när du inte gör dom sakerna då? va gör du då, precis samma saker som när du går i skolan, kollar tv, sitter och ugglar framför datorn och såna saker, och när skolan börjar kan du göra precis samma saker som du gjort på sommarlovet, dock inte vara ute så länge! Och åka på semester. 

men jag tycker nog ärligt att de ska bli rätt skönt att börja i skolan, då har man iaf koll på vilken dag det är;) Något jag faktiskt kan glömma när det är lov ;o
Sen så får du träffa alla kompisar igen som ni sa att ni skulle hänga med som fan under sommarlovet men inte har träffat ett skit, right? 
Så även om man tycker skolan är pest och pina så är det rätt gött att gå i ändå, träffa kompisar och inte glömma bort vilken dag det är osv..

jag erkänner en sak, det här kommer jag tycka i ungefär 1 vecka sen kan skolan dra åt helvete ;) nemen typ så iallafall:)
 
mongos♥

yoyoyo

shue! 
Tänkte starta upp bloggen igen, inte för jag har sagt något har ni nog märkt mitt uppehåll med bloggandet under sommarlovet;) Men snart är sommarlovet över och då blir de bloggning igen hade jag tänkt ;)

Men för att kunna starta upp igen behöver jag ideér så kommentera lite ideér om vad jag kan blogga om :)

Imorgon tänkte jag lägga upp lite om vad jag och min älskling gjort under sommaren, vi har ju som ni märkte innan pausen varit med varandra under ungefär heela sommarlovet, och då tänker la ni "öööh ni kommer fucking tröttna på varandra" o blablabla, men nepp! Ikke sa Nikke, vi älskar att vara med varandra och så kommer det förbli sådeså!♥

kommer snart ett till inlägg ska ni se;)
pussheej!

mitt sommarjobb iaf, passa min doggy ♥

RSS 2.0